VacekVe Mstěticích si velmi dobře uvědomují, co je to spokojenost hráčů, a proto do nové sezony kompletně překopali jídelní lístek v klubové restauraci. A to není všechno. „Pro letošní rok jsme se rozhodli, že se menu bude měnit po dvou měsících.

To znamená, že musíme projevit slušnou kreativitu ve výběru jídel a zároveň myslet na dodavatele čerstvých potravin, které k tomu budeme potřebovat," vysvětluje Karel Vacek, manager mstětické klubové restaurace. Na druhou stranu dodává, že to, co je ověřené, zůstává v platnosti, například akce „Objednej si kachničku před hrou pro čtyři hráče a až dohraješ, budeš mít vše připraveno".

Pokračovat budou také klubové turnaje s tématikou jídla, například Bramborový den, Texaský den nebo Thajský den či populární Páteční grilovací turnaje o prázdninách. A stále platí, že členové GC Mstětice se mohou těšit z desetiprocentní slevy za jídlo. Přesto, inovace mají zelenou.

Mstet restaurace„Třeba v minulém týdnu jsme u nás měli důležitý cannon, kde se dohodlo, že hráči ochutnají thajské menu formou rautu. Musím říct, že jim moc chutnalo. Kuchař, který pokrmy připravoval, sám jídlo vydával a lidem poskytl přednášku o tom, co ochutnávají. Mělo to takový úspěch, že cizí pán tu chce uspořádat narozeninovou oslavu v thajském stylu," zdůrazňuje Karel Vacek.

„Ještě něco ke grilu. Přes zimu jsem nechal udělat zástěnu, kde je vyřezané logo a instalované osvětlení. Kolegyně Míša Dietzová k tomu doladila kytky, takže to vypadá hezky a lidem se tam moc dobře sedí. A pozor, jakékoli zdražování se u nás nekoná," upozorňuje v závěru manager mstětické restaurace.

Více informací, včetně jídelníčku, najdete na www.golfmstetice.cz.

Zdroj: Daniel Rojan, GC Mstětice


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
100 Kč,-

Nejnovější edice nejdéle a nepřetržitě vycházejícího průvodce po českých golfových hřištích je opět k dispozici. ...