Golfová hřiště ČR
Ve Mstěticích se v letošním roce rozhodli, že menu v klubové restauraci budou měnit vždy po dvou měsících. Nicméně podle managera restaurace Karla Vacka zůstává v platnosti to, co je ověřené, například akce „Objednej si kachničku před hrou pro čtyři hráče a až dohraješ, budeš mít vše připraveno".
„Trend je stále stejný, a sice používání lokálních věcí. Poctivá domácí kuchyně je základ. Pro navození správné atmosféry je nejlepší vařit právě domácí kuchyni. V dnešní uspěchané době je důležité, aby si lidé v restauracích pochutnali na kvalitním jídle z čerstvých surovin," vysvětluje Karel Vacek.
V nové nabídce se nyní objevují například spaghetti aglio olio peperoncino nebo tagliatelle s rukolou, pancettou a cherry rajčaty. U hotovek stojí za zmínku vepřové na houbách s rýží a česká klasika hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem. Zahálet nebude ani gril, na kterém šéfkuchař připraví maso dle preferencí hostů. Ti si mohou vybrat třeba pstruha, hovězí steak, kuřecí prso či vepřovou krkovici. Karel Vacek dodává důležitou informaci, že členové GC Mstětice se mohou těšit z desetiprocentní slevy za jídlo. Více informací, včetně jídelníčku, najdete na www.golfmstetice.cz.
Zdroj: Daniel Rojan, GC Mstětice
|
Přihlášení Golf News
Nejnovější edice nejdéle a nepřetržitě vycházejícího průvodce po českých golfových hřištích je opět k dispozici. ...
Kontakty
Redakce
Inzerce na www.golfinfo.cz
Inzerce v týdeníku Golf News
Inzerce v časopise Golf
Advertising in Golfinfo.cz in English
Advertising in Golf News in English
GOLF magazine profile in English
Profil časopisu Golf
Profil a ceník Ročenky Golf 2022/23
Profil Wellness Revue včetně ceníku
Portiva Golf Trophy
PGA Strokeplay Championship 2022
Portiva Golf Trophy
Grandfinále Czech PGA Tour 2022
CCB, spol. s r. o.
Okružní 19
638 00 Brno
šéfredaktor: Josef Slezák
e-mail: golfinfo@golfinfo.cz
mobil: +420 604 210 053
tel.: +420 545 222 774
RSS Sitemap Tvorba webových stránek Brno - Webservis © 2022. Všechna práva vyhrazena.
Zásady zpracování a ochrany osobních údajů.