Golfová pravidla
Golf aktuálně Pohár, jenž se ztratil, opět na světě

Před týdnem se na aukci The Sporting Sale v Edingburghu objevilavzácná trofej: pohár, na němž se skví nápis „Cherokee Country Club. Invitation Tournament 1916. Winner Championship Flight. R.T.Jones jnr.". Jde o pohár, který vyhrál Bobby Jones jako svůj první vůbec – dlouho jej vlastnil, pak se pohár „ztratil" do vlastnictví neznámého sběratele, objevil se až teď.

Bobbymu tehdy bylo sladkých čtrnáct let, šlo o finále jamkovky a Bobby se se soupeřem rozloučil na 14. jamce, vyhrál s náskokem pěti ran.

Text: Ivo Doušek


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Přihlášení Golf News

Poradna

Nehratelný míč u krtince v křoví

Můj míč skončil v nehratelné pozici v hustém křoví, přitom však ležel na krtinci. Mám nárok na beztrestnou úlevu?

Poradna

TaylorMade Burner vs. Cobra Fly-Z

Dobrý den, Mám dotaz na faiwayové dřevo Taylor Made Burner? Mám možnost ho výhodně koupit. Myslíte si, že je lepší ne ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
2500 Kč,-

Hybrid Callaway XR 2015 č. 3 (19°) je vhodný pro všechny mírně pokročilé i zkušenější golfistky. Osazen je dámským shaftem. Usnadňuje vyslání míče do ...