cebr-750Jak spojit golfový zážitek s gastronomickým a ještě připravit celodenní zábavu pro děti a sami zažít příjemný den? Stačí vyrazit na víkend 12. a 13. června na Čertovo břemeno. A pak si už můžete nejen zahrát golf, ale v rámci gurmánských víkendů vychutnat česko-rakouské menu známého šéfkuchaře Petra Hajného, který uvaří především z lokálních surovin a od místních farmářů. V nabídce budou sladkovodní ryby, dlouze pečená masa a klasické recepty v inovativních úpravách. Pro děti je na sobotu připravená tradiční golfová akademie s možností přespání a i večerním programem a hlídáním. Druhý den si mohou děti zahrát golfový turnaj.

Připravil: Alois Žatkuliak

Více informací najdete na www.cebr.cz


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News



Poradna

Může být profík kedíkem amatéra?

Pekne pozdravujem pán Slezák. Prosím Vás môže mi na komerčnom dospeláckom turnaji robiť caddyho môj golfový tréner. N ...

Poradna

Žena, začátečník - nákup holí

Dobrý den, jsem úplný začátečník a ráda bych si pořídila své první vybavení. Na výběr je mnoho možností a nevím jaké. ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...