Brother-leaderboard
Golf aktuálně Lefty se omluvil za své selhání

Po sotva pochopitelném porušení pravidel, jehož se Phil Mickelson dopustil při US Open, se Američanovi nejspíš „rozsvítilo" a ve středu zaslal řadě reportérů formální omluvu.

„Vím, že jsem tak měl učinit už dříve, ale pár dní mi trvalo, než jsem se uklidnil," napsal Lefty. „Byl jsem rozčilený a frustrovaný, teď se cítím zahanbeně a jsem zklamaný sám ze sebe. Jednoduše to nebyl můj nejlepší moment, omlouvám se," sypal si na hlavu popel.

Co se konkrétně během šampionátu stalo, najdete zde.


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Přihlášení Golf News



Poradna

Úleva od psychického překážení

Hráčův míč leží jen několik centimetrů vedle spinkleru. Sprinkler mu ale nepřekáží ani v postoji ani ve švihu, pouze ...

Poradna

Garmin Approach S 60 versus Garmin Fenix 3

Dobry den. Mate zkušenosti s golfovou aplikaci (módem) u hodinek Garmin Fenix 3? Jaky je rozdil oproti specializovany ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...