Hráčův míč se zakutálel do místa s posekanou trávou. Když hráč odstraňoval kousky trávy z okolí míče, stáhl společně s ní i kousek trávy ulpívající na míči. Dopustil se hráč i přesto, že se míč nepohnul, porušení pravidel?

Správná odpověď ... ANO

Zdůvodnění odpovědi
Pokud míč leží mimo grín, je odstranění kousků trávy ulpívajících na míči porušením pravidla 21. Za porušení si hráč připočítá jednu trestnou ránu – a to ve hře na jamky i na rány. (Rozhodnutí 21/2)


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
100 Kč,-

Nejnovější edice nejdéle a nepřetržitě vycházejícího průvodce po českých golfových hřištích je opět k dispozici. ...