Kvízy Golfová pravidla - střední obtížnost

Golfová pravidla - střední obtížnost


Může hráč využít beztrestnou úlevu, když je míč v pohyblivé závadě nebo na ní na jamkovišti tak, že míč spustí co nejblíže referenčnímu bodu?
Ano
Ano, ale míč se nesmí zakutálet dál než na jednu délku hole
Ne
Je pravda, že se hráč nesmí v bankru, ve kterém leží jeho míč, dotknout rukou ani holí volných přírodních předmětů?
Ano
Ne
Může hráč nechat tyč v jamce i když dohrává míč ležící na greenu?
Ano
Ne
Může hráč, pokud se rozhodne vzít úlevu od abnormálního stavu hřiště, spustit míč v trestné oblasti?
Ano
Ne
Může hráčův nosič zvednout hráčův míč bez pověření kdekoli v poli?
Ano
Ne
Míč, který balancuje na hraně a spadne do jamky až po 10 vteřinách od okamžiku, kdy k němu přišel hráč, je dohrán. Musí si hráč připočítat jednu trestnou?
Ano
Ne
Hráč při hře na rány odstranil volný přírodní předmět ležící u míče na ferveji. Míč se nepohnul.
Hráč neobdrží žádný trest
Hráč obdrží jednu trestnou ránu
Hráč obdrží všeobecný trest (dvě trestné rány)
Může se hráč při nápřahu k ráně v bankru dotknou holí písku?
Ano
Ne
Je trestné, pokud míčem na greenu nebo markovátkem pohne hráč, soupeř nebo jiný hráč ve hře na rány?
Ano
Ne
Pravda, nebo lež? Když se hráč rozhodne v rámci čerpání úlevy od trestné oblasti spustit míč bankru, pak se tento míč musí v bankru i zastavit a nesmí se z něj vykutálet, i když oblast úlevy zasahuje i mimo bankr.
Pravda
Lež

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
Kč,-

...