Golf aktuálně Gastronomické dny Jiřího Švestky v Hotelu Horizont

Gastronomické dny v hotelu Horizont tradičně zpestřují období před začátkem zimní sezóny v Peci pod Sněžkou, a to nejen hostům ubytovaným v Horizontu, ale zejména místním obyvatelům a návštěvníkům z regionu. Kuchařské umění a someliérské zkušenosti se budou vkusně doplňovat po celý třetí adventní víkend od pátku 9. do neděle 11. prosince, kdy proběhne již 11. ročník této akce.

Pec HorizontDegustační menu pro 11. Gastronomické dny hotelu Horizont
sobota 10. prosince 2016

· Marinované plátky lososa zauzeného na třešňovém dřevě, zakápnuté limetkou a podávané s hočicovomedovým dipem
Rulandské modré BLONDE 2015, pozdní sběr, Vinařství Na Soutoku
Chardonnay 2014, Gran reserva, Luis Felipe Edward, Chile

· Krém z čerstvého fenyklu podávaný s pošírovanými závitky z halibuta a mořské řasy
Sauvignon 2015, pozdní sběr, Vinařství Na Soutoku
Torrontes CUMA 2015, Michel Torino, Argentina

· Frikasé z kukuřičného kuřátka s bílým vínem a zakysanou smetanou, dekorované smrži marinovanými v portském víně a servírované se žemlovým knedlíkem
Ryzlink rýnský 2015, pozdní sběr, Vinařství Na Soutoku
Sauvignon blanc 2016, Peter Yealands Estate, Nový Zéland

· Vepřový bůček z mladého selátka konfitovaný s jablky a černým pivem a podávaný s lepenicí s kysaným zelím a škvarky
Svatovavřinecké 2015, pozdní sběr, Vinařství Na Soutoku
Cabernet Sauvignon Black label 2014, Silverbooom , JAR

· Čokoládový dortík plněný borůvkami, doplněný smetanovým krémem a čerstvými borůvkami máčenými v cukrovém roztoku s medem
Dornfelder SWEET 2015, pozdní sběr, Vinařství Na Soutoku
Late Harvest 2013 ( Sauvignon blanc/Gewürtztraminer), Tarapaca, Chile

OBJEVTE SVŮJ HORIZONT ...

HOTEL****HORIZONT
Velká Pláň 141
542 21 Pec pod Sněžkou

tel.: +420 777 333 041
www.hotelhorizont.cz

Pec teleciPec filet okoun

 


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
Kč,-

...