Golfiq
Poradna pravidla Úleva od psychického překážení

Úleva od psychického překážení

Otázka

Hráčův míč leží jen několik centimetrů vedle spinkleru. Sprinkler mu ale nepřekáží ani v postoji ani ve švihu, pouze hráče ruší. Má nárok na úlevu?

Odpověď

Podle Rozhodnutí 24-2a/1 hráč nemá v případě výhradně psychického překážení nárok na úlevu od závady.

25.2.2018

Dotaz na pravidla

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...