Golfová pravidla
Poradna pravidla Nehratelný míč u krtince v křoví

Nehratelný míč u krtince v křoví

Otázka

Můj míč skončil v nehratelné pozici v hustém křoví, přitom však ležel na krtinci. Mám nárok na beztrestnou úlevu?

Odpověď

Podle výjimky uvedené u Pravidla 25-1 hráč nemůže využít úlevu od půdy v abnormálním stavu (kam krtinec patří), pokud je rána zjevně neproveditelná kvůli překážení něčeho jiného, než je půda v opravě.

26.3.2017

Dotaz na pravidla

Přihlášení Golf News

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
2500 Kč,-

Hybrid Callaway XR 2015 č. 3 (19°) je vhodný pro všechny mírně pokročilé i zkušenější golfistky. Osazen je dámským shaftem. Usnadňuje vyslání míče do ...