Poradna pravidla První dohraný míček nebyl vytažen z jamky před dohráním dalšího

První dohraný míček nebyl vytažen z jamky před dohráním dalšího

Otázka

Dobrý den. Dohrál jsem míček do jamky. Nežli jsem ho stačil vyndat spoluhráč také doputoval do jamky. Oba jsme byli na greenu. Je nějak postižen nebo je toto beztrestné? Děkuji

Odpověď

Je to beztrestné.

Problém by nastal až v okamžiku, pokud by byla jamká plná míčků a ten poslední se do ní nevešel celým svým objemem.

5.11.2018

Dotaz na pravidla

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...