Hráli jsme jamkovku. Kolega hrál přes stromy na green, já pak z ferveje. Kolegův míč jsme nenašli, a tak se vrátil zpět, uvedl do hry další míč a přihrál si na jamkoviště. Když si ho šel omarkovat, šel kolem jamky a v ní uviděl svůj první míč. Trval na tom, že jamku vyhrál. Měl pravdu?
Ano, měl.
Tím, že první míč skončil v jamce, byla jamka dohrána a spuštění dalšího míče už bylo nerelevantní. Rozhodnuto podle Pravidla 1-1.
6.11.2016
Přihlášení Golf News
Kontakty
Redakce
Inzerce na www.golfinfo.cz
Inzerce v týdeníku Golf News
Inzerce v časopise Golf
Advertising in Golfinfo.cz in English
Advertising in Golf News in English
GOLF magazine profile in English
Profil časopisu Golf
Profil a ceník Ročenky Golf 2025/26
Profil Hot Travel Revue 2025
Profil Hot Equipment Revue 2025
Profil Hot Wellness Revue 2025
Austerlitz Golf Trophy 20.- 23.5.2025
Czech PGA Tour 2025
World Corporate Golf Challenge
Národní finále 13.8.2025
Kaskáda Golf Trophy 2.-5.10.2025
Grandfinále Czech PGA Tour 2025
CCB, spol. s r. o.
Okružní 19
638 00 Brno
šéfredaktor: Josef Slezák
e-mail: golfinfo@golfinfo.cz
mobil: +420 604 210 053
tel.: +420 545 222 774
RSS Sitemap Tvorba webových stránek Brno - Webservis © 2024. Všechna práva vyhrazena.
Zásady zpracování a ochrany osobních údajů.