jota
Golf aktuálně Záměna při fourballu znamenala pro americké amatérky diskvalifikaci

Další kuriozní diskvalifikaci přinesl minulý týden ve světě golfu. Přihodila se tentokrát dvěma hráčkám amerického výběru na Spirit International, amatérském klání dvacítky vybraných zemí pořádaném ve Whispering Pines Golf Clubu v Texasu. Američanky Emilia Migliaccio a Kaitlyn Papp ve fourballovém duelu se Skotskem omylem zaznačily své rány na jedné z jamek opačné hráčce, a protože se na věc přišlo až poté, co byly výsledky podepsány a odevzdány, musela být dvojice diskvalifikována. „Některá golfová pravidla jsou krutější než jiná, a tohle je tedy kruté opravdu hodně," posteskla si kapitánka amerického týmu Stacy Lewis s odkazem na to, že její svěřenkyně v konečném součtu samozřejmě záměnou nezískaly absolutně žádnou výhodu - nebylo jim to ale nic platné.

Připravil: Lukáš Pařenica

Zdroj:
https://golfweek.com/2019/11/07/golf-scoring-error-dq-women-spirit-international-amateur/


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Přihlášení Golf News



Poradna

První dohraný míček nebyl vytažen z jamky před dohráním dalšího

Dobrý den. Dohrál jsem míček do jamky. Nežli jsem ho stačil vyndat spoluhráč také doputoval do jamky. Oba jsme byli n ...

Poradna

Žena, začátečník - nákup holí

Dobrý den, jsem úplný začátečník a ráda bych si pořídila své první vybavení. Na výběr je mnoho možností a nevím jaké. ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...