Golf aktuálně

Bez ohledu na počasí si můžete celou zimu užívat v Golf Parku Plzeň turnaje na promítacích plátnech golfových simulátorů. Startovné 100 Kč, poplatek za simulátor zohledňuje typ členství.

Celý článek...

Zapomněli jste naplánovat, kde udělat firemní vánoční večírek? Můžete i na Kšírovce. Když budete mít zájem, napište na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a třeba ještě nějaký termín najdeme. Prostory jsou ideální do 50 osob a občerstvení umíme zajistit dle Vašich představ.

Celý článek...

Členství kategorie Play, vánoční vouchery, golfové balíčky, vstupenky na ples... Vánoce se kvapem blíží, a tak pokud chcete udělat radost sobě nebo někomu blízkému, kdo má rád Dýšinské hřiště, zkuste popřemýšlet na naší nabídkou.

Celý článek...

Gastronomické dny, kterými o uplynulém víkendu potěšil hosty historicky již podeváté hotel Horizont v Peci pod Sněžkou, nabídly řadu nevšedních lahůdek, snoubených s kvalitními víny z Vinařství Na Soutoku a od společnosti Vinicola.

Menu navrhl a také všechna jídla připravoval kreativní kuchařský tým pod vedením svého šéfkuchaře Jiřího Švestky. „Držím se tradiční české kuchyně, čtu recepty ve starých kuchařkách našich babiček, přidávám k tomu i vlastní fantazii," řekl Jiří Švestka.

Degustační večery
Ten, kdo se rozhodl ochutnat hned několik pokrmů a chtěl se též o nich něco dozvědět, zvolil účast na degustačním večeru. Na výběr byly večery dva, každý s originálním menu, které bylo vždy doplněné moravskými víny z Vinařství Na Soutoku a víny z Nového světa, která dováží společnost Vinicola. Pětichodové degustační menu průběžně spolu s šéfkuchařem Jiřím Švestkou komentoval Přemysl Průša, obchodní ředitel společnosti Vinicola s.r.o., která vlastní i Vinařství Na Soutoku.

Gastronomičtí odborníci v Peci
Už samotné předkrmy příjemně zaútočily na chuťové pohárky hostů. Zájem byl veliký a nechyběly ani známé osobnosti. Do Pece dorazil i kritik gastronomie Milan Ballik či šéfkuchař restaurace U Zlaté studně v Praze Pavel Sapík se svým týmem.

Hotel Horizont Gastronomické dny organizuje každý rok. Jejich cílem je zachovat exkluzivnost a kouzlo zážitku, za kterým se zákazníci vracejí. „Gastronomické dny jsou vždy zpestřením začátku zimní sezony. Jsou určeny nejen pro hosty našeho hotelu, ale i pro naše sousedy z Pece pod Sněžkou a celého trutnovského regionu. V neposlední řadě je to také příležitost pro náš kulinářský tým, aby ukázal co dokáže," řekl Karel Rada, ředitel hotelu Horizont.

Gastronomické-dny-1 Lr

 

OBJEVTE SVŮJ HORIZONT ...

www.hotelhorizont.cz

TZ

Vzhledem k příznivému počasí se zatím stále může hrát na letních greenech. Od 1. 12. 2014 však bude možné v týdnu hrát jen devítky Železnou a Dřevěnou, Kamenná bude otevřena pouze na víkendy (sobota + neděle). Buďte prosím však už připraveni, že v případě ranních námraz může dojít k posunu tee times a eventuálně přechodu na zimní greeny.

Celý článek...

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
Kč,-

...