Golf aktuálně Někdejší vítěz z PGA Tour hrál omylem s patnácti holemi. Trest ho neminul

Maximální počet holí, který může golfista ve svém bagu vynést na hřiště, je čtrnáct. Ne že by snad Wesley Bryan na tohle pravidlo zapomněl, potíž byla ale v tom, že si počátkem týdne do kvalifikace na Sanderson Farm Championship přibral nedopatřením kromě obvyklé sedmičky železo také svou bývalou hůl téhle délky. Zkušený Američan, mimochodem vítěz RBC Heritage z roku 2017, vzal celou situaci s humorem a zasmál se jí, bez ohledu na to, že mu pořadatelé turnaje museli v souladu s příslušnými řády napařit penalizaci ve výši hned čtyř trestných ran - dvě za každou jamku, na které s příliš vysokým počtem holí zahrál.

Připravil: Lukáš Pařenica

Zdroj:
https://twitter.com/PGATOUR/status/1574505497671131146


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
100 Kč,-

Nejnovější edice nejdéle a nepřetržitě vycházejícího průvodce po českých golfových hřištích je opět k dispozici. ...