Golf aktuálně Našel Scott řešení?

Adam Scott ještě čtyři jamky před koncem doufal, že by na PGA Championship mohl do sbírky přidat svůj druhý major. Nicméně na patnáctce i sedmnáctce nevyužil šanci na birdie a bogey ze závěrečné jamky ho nakonec odsoudilo k třetí příčce. Právě patování Australana dlouhodobě trápí, což řešil i dlouhým patrem pomocí kotvení, které však už pravidla nepovolují.

Na turnaji se trable snažil vyřešit po svém a v jeho průběhu používal dva patry, dlouhý, se kterým hrál ve všech kolech, a krátký, jenž nosil v bagu, ale ve finále po něm nesáhl.
„Celý turnaj jsem patoval docela dobře," hodnotil své počínání na greenech. „Ostatně už ve třech předchozích startech se mi v této části hry vedlo. Všechno ale souvisí se vším. Nyní lépe trefuji míče, takže jsem uvolněnější na greenu. A když dobře patuju, pomáhá mi to v čipování i při hře z brankrů. Z turnaje odjíždím spokojený, kdyby mi někdo na začátku řekl, že skončím třetí, byl bych za to rád."


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Přihlášení Golf News



Poradna

První dohraný míček nebyl vytažen z jamky před dohráním dalšího

Dobrý den. Dohrál jsem míček do jamky. Nežli jsem ho stačil vyndat spoluhráč také doputoval do jamky. Oba jsme byli n ...

Poradna

Garmin Approach S 60 versus Garmin Fenix 3

Dobry den. Mate zkušenosti s golfovou aplikaci (módem) u hodinek Garmin Fenix 3? Jaky je rozdil oproti specializovany ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...