Golf aktuálně Kostarický talent zapomněl podepsat skorkartu a přišel o šanci na postup

O tom, že golfová pravidla se vyplatí bezvýhradně dodržovat, se minulý týden přesvědčil mladý Kostaričan Luis Gagne. Hráč, který ještě loni úspěšně působil jako amatér a třeba na US Open patřil v tomto směru mezi nejlepší, letos přešel mezi profesionály a usiloval o postup na Korn Ferry Tour. Jenže hned na prvním turnaji kvalifikační série se vyřadil sám, a to hodně hloupou chybou: zapomněl totiž podepsat po hře vlastní skorkartu a potkala ho tím pádem diskvalifikace. „Dnes jsem dostal tvrdou lekci. Naprosto mě to zničilo, mohu se ale dívat směrem kupředu a plánovat si budoucnost," napsal pak mladík na svůj instagramový účet. Podobnou chybu už nejspíš v životě neudělá...

Připravil: Lukáš Pařenica

Zdroj:
https://golfweek.com/2019/11/09/korn-ferry-tour-q-school-favor-friend-dq-luis-gagne-scorecard/


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
Kč,-

...