Golf aktuálně Deset trestných ran na kolo! Za co je Australan Hensby vyfasoval?

Málokdy vídanou porci trestných ran musel na Palmetto Championship překousnout hned během prvního turnajového kola Mark Hensby. Důvod? Australský golfista si po ráně do vody na pětiparové čtyřce dropl další míč, a odehrál s ním i následující čtyři jamky - načež zjistil, že není jeho! „Zpozoroval jsem, že má tečku, kterou ty mé nemívají, tak jsem se optal caddyho, a ten mi řekl, že tohle není náš typ," líčil rozpačitý Hensby. Vyšlo pak najevo, že před kolem omylem sebral na drivingu míček Pata Pereze, který hraje stejnou značku, ale jiný typ. A protože pravidla zapovídají měnit typ míče během soutěžního kola, z výsledku 74 bylo rázem o deset ran víc, za každou jamku s „falešným" balonem dvě trestné navíc. Australan se pak z turnaje raději sám odhlásil...

Připravil: Lukáš Pařenica

Zdroj:
https://golf.com/instruction/rules/pro-hit-10-shot-penalty-palmetto-championship/


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News



Poradna

Může být profík kedíkem amatéra?

Pekne pozdravujem pán Slezák. Prosím Vás môže mi na komerčnom dospeláckom turnaji robiť caddyho môj golfový tréner. N ...

Poradna

Žena, začátečník - nákup holí

Dobrý den, jsem úplný začátečník a ráda bych si pořídila své první vybavení. Na výběr je mnoho možností a nevím jaké. ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...