Weitra-750Před dvěma roky zrenovovaná klubovna nabízí v moderní restauraci skvělý výběr jídel ve velice rozumných, na golfovou restauraci nízkých cenách. Začíná to už polévkami, krémová česnečka s plátky česneku je super, klasická s fritáty zrovna tak.
„Golfisté jedí po hře nejraději lehčí jídla," prozrazuje manažer resortu Ali Kern. „Frčí makové nudle, hodně se zaměřujeme na kapry, z nich máme stále nejmíň tři jídla, i když jídelníček často obměňujeme. Sýry, vejce, kapři – skoro všechno je regionální, to v našem případě znamená tak do dvou kilometrů. A obsah klubsendviče ovlivnili sami golfisté, dali jsme na jejich chutě." Specialitou je burger Hausschachen. Je to obrovský, dvacet centimetrů vysoký burger, náplní je všechno možné, maso, sýry, zelenina...

Weitra-hio-250Dalším, co jinde nenajdete, je desert Hole in One – čokoládový golfový míček plněný mangem, kolem něj zeleno, jako by ležel na louce, a ovoce. V lístku je i nabídka jídel pro menší hlad, ale když si dáte ten „menší" smažák, přinesou vám čtyři kousky, z nichž by leckde stačil jako porce jeden.

Stejně jako v Lengenfeldu vsadili i na místní, ti se sem chodí naobědvat, o víkendu jsou jich tu spousty, budova stojí teprve dva roky, ale místní si rychle navykli. Velmi rozumné ceny, meníčka s polévkou stojí kolem 7,80 euro. U obřích oken s výhledem na jezero se člověk cítí jako na dovolené. A české duši polichotí jídelníček v češtině!
Přímo v centru městečka Weitra, asi kilometr od hřiště, je Brauhotel Weitra, patřící také k Heart of Golf. Skvělá restaurace, zvěřina, spousta druhů piva (hotel má pivovar), česká obsluha.

Převzato z časopisu GOLF 6/2020
Připravil: Ivo Doušek

Více o Golf Resortu Weitra ZDE
https://www.hausschachen.at/


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
Kč,-

...