Partizan
Poradna pravidla Míč leží současně v bankru a ve vodní překážce

Míč leží současně v bankru a ve vodní překážce

Otázka

Pokud míč leží současně v bankru i ve vodní překážce, nebo například na grínu a současně ve vodě (míč na grínu se dotýká červené čáry) – může se hráč sám rozhodnout, podle kterého pravidla bude postupovat?

Odpověď

Ne, hráč se rozhodovat nemůže.

Rozhodnutí 26/1,5 říká, že pokud míč leží současně ve vodní překážce a něčem jiném (například se na grínu dotýká červené čáry, nebo leží na hranici spojující bankr s vodní překážkou), musí hráč postupovat podle pravidla 26 (Míč leží ve vodní překážce)!

28.1.2016

Dotaz na pravidla

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...