Spa Hotel Ulrika

Skončí hráči po nevědomém porušení pravidel s mírnějším trestem?

V první půlce ledna Villegas, minulý týden Harrington. Co mají společného? Oba byli vyloučeni z turnaje na základě stížnosti diváka. Oba se provinili porušením pravidel, oba si měli připsat dvě trestné, ale protože si svého prohřešku nebyli vědomi, nestalo se. Později pak podepsali skórekartu, dle pravidla 6-6d chybně. Současné znění Pravidel golfu tak nepřipouští jinou možnost než diskvalifikaci. Přísné, nebo fair?


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Přihlášení Golf News



Poradna

Může být profík kedíkem amatéra?

Pekne pozdravujem pán Slezák. Prosím Vás môže mi na komerčnom dospeláckom turnaji robiť caddyho môj golfový tréner. N ...

Poradna

Žena, začátečník - nákup holí

Dobrý den, jsem úplný začátečník a ráda bych si pořídila své první vybavení. Na výběr je mnoho možností a nevím jaké. ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...